четвер, 7 квітня 2022 р.

 



у сучасності також є видатні полководці

 

Генерал Дмитро Марченко. Людина, яка зараз керує обороною Миколаєва.

 

Учасник російсько-української війни  з перших днів. Ще з захоплення Криму. Офіцер 79-ї аеромобільної бригади. Позивний «Марчело», тоді їздив до Криму власною автівкою – на розвідку. Учасник боїв на кордоні, коли намагалися відрізати терористів ДиРи від Росії. «Кіборг» – учасник оборони Донецького аеропорту.

Керівник Центру розвитку та супроводження матеріального забезпечення ЗСУ. Багато в чому нинішні Збройні сили України це заслуга Дмитра Марченка. Форма укропіксель – Марченко. Фліски – Марченко. Берці – Марченко. Броніки закуплені до весни 2019 р. (більше їх не закуповували) – Марченко. Шоломи – Марченко. Реформа харчування – Марченко...

Генерал – воює. Захищає свій рідний Миколаїв. Захищає успішно. Для ворога Миколаїв став справжньою фортецею.

 

Нещодавно група наших волонтерів на чолі з Олександром Кузіним побували під Києвом. Хлопці передали місцевим мешканцям продукти, що назбирали в рідному Сельці. Там їх зустрів народний депутат Віктор М’ялик, який в цей час організовує евакуації та прийом біженців, сприяє людям повернутися до нормального життя. Ось як на своїй сторінці в «Фейсбук» написав про цю зустріч його помічник Віктор Кузін: «Останніми днями отримав багато запитань, чого немає на окрузі депутата Віктора М’ялика, куди пропав і тому подібне. Дорогі жителі, не хотів викладати ніякі пости в соцмережі про роботу депутата, щоб це не виглядало як «показуха», розумію, що зараз майже всі зайняті, адже в складний для України час кожен справжній українець робить максимум для того, щоб Україна перемогла окупанта. Віктор М’ялик разом із своєю сім’єю, на місці допомагають людям, які в результаті війни втратили своє житло, також допомагає з евакуацією людей. 9 березня відправили вантажний автобус продуктів харчування, які жителі с. Селець і Ясинець зібрали і пожертвували для жителів Київської обл. За це  особлива подяка землякам, подяка за організованість і оперативність, хай вам Бог віддасть сторицею за добро!

Допомога була прийнята особисто Віктором М‘яликом, а вже він подбав, аби вся продукція була розвезена по пунктах надання допомоги негабаритними автомобілями».

 

Українські військові прощаються із коханими, а так хочеться, щоб це вже була зустріч...

Людмила Родіна.

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар