четвер, 7 квітня 2022 р.

 


Край, задля якого варто жити

та перемагати

Дубровиччина. Мальовничий край. Прості та щирі люди. Ми завжди гостям раді. Коли вони приходять в дім з добром та миром. Але окупантів ми на своїй землі завжди били і бити будемо... Нещадно, до останньої кулі... Так було споконвіку. Земля горітиме під ногами кожного, хто ступив на святу українську землю зі злими намірами... Повірте, тут вміє захищати свою домівку кожен, бо це тече в наших жилах кров вільних козаків. З діда-прадіда «Очерет мені був за колиску, в болотах я родився і ріс, я люблю свою землю Поліську, я люблю свій зажурений ліс...».

 

 




Наші земляки щирі і працьовиті люди. Розумні і дотепні. А ще кмітливі та винахідливі. Тож подібних сюрпризів на «асвабадітєлєй» чекає безліч.

Однак, як мовиться найсмачнішу страву господиня тримає в секреті...

 

 



Минулого жінки й дівчатка одного з навчальних закладів Дубровиччини з любов’ю шили теплі балаклави для наших хоробрих-відважних. Пошили 53 балаклави.

У місцевому храмі лунала спільна молитва односельчан за наших Воїнів, що стоять на захисті України й заупокійна молитва за убієнних воїнів, котрі відійшли у вічність, захищаючи рідну землю.

 

 


Дякуємо волонтерам за допомогу в підготовці з основ тактичної медицини (долікарської допомоги) підрозділів територіальної оборони Дубровиччини! Заняття відбулися у всіх ОТГ Дубровиччини.

Дякуємо братам і сестрам інших регіонів України, які межують з країною агресором, що стримуючи московського окупанта, даєте можливість нам краще підготуватись!

Слава Україні!

 

 


«Льонок», товарів вистачає, ціни «довоєнні». Навіть діють акції. Приймають картки. Особливо щемно, коли відчуваєш аромат випічки. Десь в горлі стискається клубок сліз. Аромат хліба це ж запах миру... Такого нині для всіх жаданного!..

Приємно здивувала знижками на окремі групи товарів «Єва». А продавцям взагалі респект. На касі пробили товар за старою ціною, а ж виявилося на нього вже почала діяти знижка, знайшли мене в «Льонку», щоб повернути гроші...

 

 


 

На Дубровиччині продовжується злагодження і підготовка підрозділів територіальної оборони у всіх населених пунктах. Жителі краю налаштовані патріотично і готові дати рішучу відповідь московським агресорам і їх колабораціоністам з числа білорусів, якщо спробують вторгнутися через державний кордон з території Республіки Білорусь!

Разом до перемоги над московським окупантом!

 

Немає коментарів:

Дописати коментар