четвер, 7 квітня 2022 р.

 







Молимося!  Віримо!  Працюємо!

 

34-ий день війни… 34-ий день наша багатостраждальна земля стогне від ворожих мін та снарядів… У цей складний час, починаючи з другого дня війни, продовжуємо й далі допомагати нашим захисникам України разом зі своїми дівчатами-колегами Ольгою Денищич та Іриною Костючок, а також з нашими помічниками – Тетяною Андрієвською, Катериною Бірук та багатьма іншими небайдужими людьми, які дзвонять, пишуть, аби долучитися до допомоги. Дякуємо настоятелю нашого храму і матушці, які допомагають молитвою за нашу країну та наших Воїнів, які допомогли фінансово і які допомагають постійно харчуванням та усім прихожанам нашої церкви «Всіх Святих». Вдячні нашому пресвітеру Дому Молитви за його щиру допомогу та усім його парафіянам. Дякуємо Олені Олексійовець, яка зорганізувала харчування для наших Солдат. Хочу висловити щиру ВДЯЧНІСТЬ милосердній дівчині Лілії Mомонт за те, що відгукнулася на моє прохання, яке я отримала від тих, хто до мене звернувся. Завезли допомогу біженцям з дітками, які перебувають у святому місці (з певних причин не вказуємо їхнє перебування). Ліля все швиденько і чітко зорганізувала. Також окремо дякуємо Альоні Вороніній за постійну допомогу для наших Воїнів.

Вдячні кожній мамі й бабусі, які принесли на наш пункт приймання дитячий одяг для маленьких переселенців. Вдячні кожній дитинці, яка поділилася своїми іграшками, аби інша малеча бавилася ними. Наші земляки гуртом простягнули свою руку допомоги для наших Солдат і продовжують це робити, за що їм усім величезна ПОДЯКА!

Вдячні кожній людині, яка допомагає фінансово, і тим, хто у нас, і тим, хто за кордоном. Наскільки приємно чути голос або ж повідомлення, де тобі пропонують свою допомогу на благо нашої держави. За ці 34 дні наші односельці допомогли багатьом постам, (починаючи від їжі і закінчуючи одягом, засобами гігієни і т.д.), де своїм патріотизмом надихнули наших Воїнів та додали їм ще більших сил і впевненості. А вони своєю чергою забезпечують наш надійний тил! У ці дні Україна єдина, як ніколи. Весь український народ встав на захист нашої незалежності та гідного майбутнього для сучасних та майбутніх поколінь. ЗСУ б'ється зі зброєю в руках. Тероборона боронить свої села та міста. А інші мешканці сіл та міст докладають всіх зусиль для забезпечення захисників усім необхідним. Ворог нас усіх не зупиняє, не ламає віри у перемогу країни. Україна переможе. Обов'язково! Настане той день. Будемо працювати, щоб відновити школи, лікарні, садочки, міста і села. А тому не зупиняємось! Молімося! Віримо! Працюємо далі, наближаючи довгоочікуваний мир в нашій рідній Україні! Бо разом ми – незламна та непереможна сила! Лише разом і лише до нашої Перемоги! Слава нашому Господу! Слава Україні!

Мирослава МОРОЗ, керівник Колківського центру культури, туризму та спорту.

Немає коментарів:

Дописати коментар