четвер, 7 квітня 2022 р.

 


Хай Україна пахне хлібом!

Сімейна справа, довжиною у 29 років

Ніна Клюйко та Іван Петрович вже багато років продають у Дубровиці смачний хліб.

Хороші, щирі, привітні так відгукуються про матір та сина всі, хто купує у них хлібобулочні вироби. Є чимало людей у громаді, яким смакує саме продукція від цих продавців.

«Баварський» півторакілограмовий, на житній заквасці, (вартість 35 грн.) це найбільш популярна продукція у цьому торговому наметі.

У кожного покупця свої уподобання. Дякувати Богу, маємо можливість вибирати хліб до душі і зараз!

Цей торговий намет розташований на невеличкому ринку, що поряд з магазином «Комора», неподалік пошти, магазинчика «Ковбаси».

Я пригадую перші дні війни: люди були розгублені, чимало підприємців тимчасово не працювали через форс-мажорні обставини. А пані Ніна та Іванко щодня були на своєму «бойовому» посту. Щодня радували і продовжують радувати людей смачною, духм’яною випічкою. Адже хліб стратегічний продукт на всі часи! Хліб всьому голова, як кажуть у народі. І в час війни без хліба ніяк.

Спасибі цим чудовим людям за працю, за турботу про мешканців громади, за тривалі робочі дні, які починають з шостої-сьомої години.

Дуже прості, щирі, людяні. Звикли заробляти на життя нелегкою працею. І в мороз, і у спеку на робочому місці. Праця без вихідних, до 18.00-19.00.

Зараз продають хліб з Рокитного, Костополя, Рівного. А у мирні часи постачальників було значно більше.

29 років займається цією благородною справою Ніна Клюйко, чимало літ торгує хлібом її син Іван. Дякуємо вам, земляки за ваш патріотизм у цей непростий час.

Немає коментарів:

Дописати коментар