четвер, 7 квітня 2022 р.

 Всі працюємо для Перемоги

 

Про роботу у період війни стратегічного підприємства КП «Міськводоканал» розповідає директор Микола Стовба.

 


– Наше підприємство працює в посиленому режимі. Докладається максимум зусиль, щоб населення було забезпечене водою. Працюємо фактично без вихідних.

З перших днів війни, ще до створення територіальної оборони, ми зробили підсилення для машиністів всіх помпових станцій, на водозаборі, на очисних спорудах. Ми додали слюсарів аварійно-відновлювальних робіт, які чергували разом з ними, щоб вони регулярно робили обходи території й свердловин. Нещодавно до охорони наших об’єктів підключилась територіальна оборона. Вони дбають про роботу стратегічних об’єктів – водозабору й очисних споруд.

Днями була проблема з кабелем на очисних спорудах. Але оперативно відремонтували, допомогло «Рівнеобленерго».

У нашому колективі працює 50 спеціалістів. Ми обслуговуємо 8 населених пунктів: 87 км водогінних мереж і 36 км каналізаційних мереж. Це територія від Бережниці до Сварицевич. Зараз додалося у нас Мочулище та Крупове. Ми регулярно виїжджаємо на села. Днями, наприклад, ліквідували проблему у Бережниці. Там автоматика вийшла з ладу. Спрацювали ми оперативно. У нас мало б працювати на такі об’єми більше людей, але це лягає на тариф, тому штат, як кажуть, по мінімуму. Миру нам всім! Ми всі працюємо задля Перемоги!

Люба КЛІМЧУК.

Немає коментарів:

Дописати коментар