середу, 17 листопада 2021 р.

 




Вакцинація – шлях до здоров’я

Центр вакцинації від ковіду у Дубровиці нині розташований в міському Будинку культури. Велике навантаження лягло на плечі працівників пункту. У цьому ми переконалися разом з Віктором Кузіним – помічником народного депутата Віктора М’ялика (партія «За майбутнє»).

Віктор Ничипорович передав для роботи лікарів центру пульсоксиметр та два тонометри, а також побажав нашим лікарям Олені Мисько та Ніні Гончар, медсестрам Наталії Добринській та Катерині Ярмошевич (фахівцям Дубровицького ПМСД) доброго здоров’я і тільки позитивної енергії в їх нелегкій праці.

По кілька сотень людей приходить вакцинуватися щоденно у цей пункт. Також тут можна роздрукувати сертифікати про щеплення від ковіду. Пункт працює без вихідних. У робочі дні з 9 до 16 год., у суботу та неділю – з 9 до 13.

Працівники пункту вдячні Віктору Ничипоровичу за увагу до найголовніших питань життя громади. Олена Мисько зазначила:

– Від щирого серця дякую за розуміння, своєчасну і необхідну допомогу Віктору Павловичу Кузіну, який гідно представляє народного депутата Віктора Ничипоровича М’ялика. Спасибі за добросердечність, чуйність, щирість, підтримку!

Приємно знати, що такі люди є поруч. Бажаю Віктору Ничипоровичу та Віктору Павловичу процвітання, добра, добробуту, гармонії й щастя!

Люба Клімчук.

Немає коментарів:

Дописати коментар