середу, 17 листопада 2021 р.

 

кисню та тестів вистачатиме

 

28 жовтня на засіданні комісії з питань бюджету, фінансів та податків Рівненської обласної ради прийняли субвенцію з державного бюджету в обсязі 30 млн. гривень для забезпечення подачею кисню хворим на COVID-19 та закупівлю експрес та плр-тестів.

 

З огляду на підвищення захворюваності на COVID-19, щоденними людськими втратами, в черговий раз підняла питання про кричущу ситуацію у Сарненській лікарні із підведенням та забезпеченням киснем ліжкомісць.

Дуже важливим є рішення про обсяг фінансування для Сарненського району на боротьбу з тяжкими перебігами хвороби, а саме: для Сарненської лікарні, передбачено 5.5 млн грн. для закупівлі двох киснегенеруючих станцій та одного кріоциліндру та 1 млн. грн. для Дубровицької лікарні на закупівлю одного кріоциліндру.

Щиро сподіваємося, що таке необхідне обладнання буде закуплено та якнайшвидше встановлено для якісного та своєчасного надання медичної допомоги населенню, мінімізації летальних випадків та задля збереження життя і здоров’я жителів наших громад.

Немає коментарів:

Дописати коментар