середу, 20 липня 2022 р.


 

Б’юті-майстри об’єдналися задля допомоги захиснику

 

Наш земляк Дмитро Ожелевський отримав тяжкі поранення в бою і потребує допомоги. Військовий проходив службу у полку спеціального призначення Нацполіції.

«26 червня, близько 13.40, їх накрили «Градами» у Краснопільському районі на Сумщині. Дмитро отримав поранення – його напарники вивезли на авто із зони бойових дій до найближчого села», – розповіла дівчина Діми Ангеліна.

Вже у населеному пункті пораненого бійця зустріли чергові медики та на кареті «швидкої» доставили до Сум. Чоловіка везли 55 кілометрів до лікарні.

За словами Ангеліни, під час поїздки у Дмитра вже був слабкий пульс. Пораненого воїна вертольотом доставили до Київського військового госпіталю, а звідти – до Головного медичного центру МВС. У лікарні йому зробили операцію, яка тривала 6,5 годин. Після цього стан стабілізувався, але досі – важкий.

Дмитру Ожелевському 30 років, він родом з Дубровиці. Наразі воїн перебуває під наглядом лікарів. Йому потрібне дороговартісне лікування та тривала реабілітація. Рідні бійця звертаються до небайдужих по допомогу. Навіть незначна сума може врятувати захиснику життя.

Багато земляків не лишились осторонь. Дехто допомагає коштами, а дехто вирішив доєднатись – ділом. Так, наші дубровицькі майстри краси та деякі підприємці об’єднались й влаштували благодійну лотерею. Розігрували б’юті-процедури та грошові сертифікати на товари. Загалом назбиралось 18 лотів – від макіяжу, зачіски, манікюру, шугарингу до доглядової косметики та посуду. Вартість участі в лотереї стартувала від 50 гривень. Кожному присвоювався номер. В результаті визначили 18 переможців, які отримали свої подарунки, а головне – долучились до гарної справи.

«Насправді це все вийшло дуже спонтанно. Від себе кошти на лікування Діми скинули, хто скільки міг, по можливостям. Але не покидала думка, що можна зробити трошки більше, тому з’явилась ідея з лотереєю. Запропонувала кільком б’юті-майстрам, дівчата з радістю підтримали цю ініціативу. І на момент запуску ми мали вже 6 лотів. Лотерею молодь підтримала дуже активно, була велика кількість перерепостів. Почали писати і магазини.  Всі хотіли допомогти. Зрештою зібралось 18 лотів. Мінімальна ціна участі була 50 грн., але на карту надходили  різні суми – від 50 грн. до 500 грн. За перший день вдалося зібрати 9 800 грн., наразі на рахунку маємо 15 200 грн. (на момент спілкування – авт.)», – розповіла організаторка  розіграшу Марія. 

По завершенню лотереї всі кошти були перераховані на допомогу Дмитру.

 

Реквізити для допомоги:

Ощадбанк : 5167803240882683 Ожелевський Сергій Олександрович (тато).

ПриватБанк: 4149499349511996 Антосюк Ангеліна Ігорівна (дівчина)

PayPal:angelinaantosyuk@gmail.com

Monobank: 5375411407172225

 

Немає коментарів:

Дописати коментар