четвер, 14 липня 2022 р.

 


у небо йдуть найкращі

У Хмельницькому попрощалися

із підполковником військової служби правопорядку

Миколою Емгрундтом,

нашим земляком із Сельця.

Він загинув на Київщині, підірвавшись на міні.

2 липня у Хмельницькому в останню путь провели кадрового військовослужбовця, офіцера, батька трьох дітей Миколу Вікторовича Емгрундта.

35-річний Микола Вікторович загинув на Київщині, під час виконання службових обов’язків із захисту Батьківщини.

«Не стало Героя, патріота своєї країни! Не стало батька, чоловіка, сина, брата, друга, хорошої, доброї і світлої людини, гарного командира і побратима, не стало нашого Коляна! Підполковника Емгрундта Миколи! В Миколи залишилась мати, дружина і троє діток! Ми зобов’язані їм допомогти, своєю підтримкою зараз, своєю увагою та піклуванням в майбутньому, розділити цю велику втрату!», написав на своїй сторінці товариш Миколи Емгрундта, Руслан.

Під час чину похорону капелан Даниїл Тарнавський наголосив, що «немає більшої любові, як коли хто душу свою покладе за друзів своїх» і сьогодні кожен військовослужбовець, не шкодуючи свого життя, йде й обороняє територіальну цілісність нашої держави України від московських загарбників».

«Сьогодні великі жертви в Збройних Сил України та всіх військових підрозділів у боротьбі за волю України. Дорога родино, Віто Василівно, мамо, брате, прийміть найщиріші співчуття! Підібрати слова надзвичайно важко. Нехай Господь посилає у ваше серце віру в те, що його душа перебуває у блаженстві», сказав капелан Даниїл і додав, що родині тепер треба бути вдвічі сильнішими: за себе і за нього.

«Він був дуже добрим чоловіком і надійним товаришем, порядним. Його всі поважали, бо було за що. Тому для нас це надважка втрата», ділиться його побратим Сергій.

Як наголосив полковник Збройних Сил України Вадим Жураковський, ми втратили друга, батька, сина, чоловіка, брата, воїна, але наш обов’язок щоб сім’я не залишилися одна. Збройні Сили України і військова служба правопорядку зобов’язуються завжди підтримувати рідних, бо це обов’язок, який ми маємо за те, що Микола Вікторович віддав за захист країни найцінніше своє життя.

«Тяжко і боляче втрачати своїх побратимів і друзів. Микола був правильним і справжнім офіцером, який був прикладом для нас. Це невимовна втрата. Він загинув захищаючи та звільняючи батьківщину від ворога. Друже, спочивай з Богом і нехай земля тобі буде пухом», сказав начальник зонального відділу військової служби правопорядку, полковник Олексій Бєхтєрєв.

Підполковника Миколу Вікторовича Емгрундта поховали на Алеї Слави у Хмельницькому.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар