середу, 13 липня 2022 р.

 






поетичне слово – також зброя

Ділюся своїми позитивними новинами. Вперше за півроку зібралася наша «Журавлина». Ми не зникли, не розпалися – ми живі і продовжуємо творити, боротися. Наша зброя – СЛОВО!

Насамперед прошу вибачення за те, що хтось не знайшов нас у парку. Через спеку ми перемістилися до дитячої бібліотеки, де нас гостинно прийняли.

Хоч не всі журавлинці змогли бути присутніми з певних причин, все ж зустріч була щемною, радісною, щирою, довгоочікуваною. І на устах кожного із нас звучало гірке, щире, правдиве, філософське, ліричне. Мої друзі-спілчанці ділилися своїм наболілим і загальним. У кожного на устах – війна, втрати і ПЕРЕМОГА!

Проте життя триває. Є у нас певні досягнення: вийшли друком книги у Наталії Цвар. З чим ми її привітали і пораділи. Надія Михайлівна Свіщевська поділилася новинами про події у сусідів-сарненчан. Тамара Павлівна Леоновець поділилася повсякденним життям жителів прикордоння. Наталя Ярмошевич згадала своїх колег по музичній школі, що нас захищають. Почули ми голос Трипутень, Крупового, Дубровиці. Загалом, зустріч була чудовою. Хочу побажати своїм колегам не зупинятися і надалі творити в ім’я нашої Перемоги! І як зазвичай, фотосвітлина на згадку про зустріч.

Тетяна ГАЛУШКО, керівник літоб’єднання.

 

Наталія Володимирівна Цвар – талановитий вихователь-методист, яка працює у Дубровицькому ДНЗ «Теремок». Майже 30 років наша землячка опікується найдорожчим – вихованням найменшеньких дубровичан, даруючи їм свою професійну майстерність та душу. Наша газета розповідала про Наталію Володимирівну як талановитого вихователя, авторку та ілюстратора чудових дитячих віршів, письменницю у жанрі «фентезі». Нещодавно побачила світ нова книга нашої талановитої землячки. Це чудова, яскрава, гарно ілюстрована книга для дітей.

Наталія Цвар сказала про неї так: «В цей складний час, коли кожен з хвилюванням читає в основному новини з фронту, у мене з’явилася можливість хоча б трішки розрадити, відволікти від тривожних думок і дітей, і дорослих. Вийшла книга «Казковий дивосвіт», що містить 21 віршовану казку. Це казки, у яких добро завжди перемагає зло, а кожна казка – цікава історія, що вчить аналізувати й робити висновки. Книга розрахована для дітей дошкільного та молодшого шкільного віку. Дякую видавництву «Ліра-К» за втілену мрію!».

 

Немає коментарів:

Дописати коментар