четвер, 14 липня 2022 р.

 



Грали, щоб підтримати військових

 

Спорт єднає задля підтримки Збройних Сил України. В різних куточках Рівненщини відбуваються благодійні футбольні турніри, які гуртують спортсменів, вболівальників та й загалом всіх небайдужих людей довкола хорошої справи – зібрати кошти нашим військовим. Дубровиччина теж доєдналась до цієї ініціативи. В неділю, 19 червня, на базі спорткомплексу «Горинь» відбувся благодійний турнір з міні-футболу на підтримку ЗСУ. У змаганнях взяло участь 15 команд. З’їхались футболісти як з різних сіл Дубровиччини, так і з сусідніх громад. Спортсмени зійшлись у видовищній та безкомпромісній боротьбі за першість. Команди намагалися використати кожну можливість заволодіти м’ячем й успішно поцілити у ворота суперника. Зрештою найвправнішою стала команда «Тишиця» з Березнівщини, яка отримала перемогу. Друге місце посів сварицевицький «Будівельник», а бронза – у ФК «Ю-35» (м. Дубровиця).

Кращими гравцями турніру стали Козлюк Ігор (ФК «Тишиця»), Гаврилюк Назар («Будівельник») та Правник Олександр («Ю-35»).

Звертаючись до присутніх, начальник відділу освіти, культури, туризму та спорту Ніна Стасюк та голова Дубровицької асоціації футболу Віталій Петренко привітали всіх, хто причетний до спорту, до медицини й до батьківства. Бо ж дата спортивного заходу збіглася з професійним святом медиків та Днем батька. Разом з Віталієм Анатолійовичем нагородив переможців та призерів міський голова Богдан Микульський.

Родзинкою свята стало патріотичне полотно – прапор України, на якому всі охочі змогли написати слова підтримки й побажання нашим захисникам. Він разом з коштами, які зібрали в ході спортивного дійства, буде переданий нашим воїнами. А назбирали під час благодійного турніру більше 15 тисяч гривень.

Разом ми – сила. Разом – до перемоги!

Немає коментарів:

Дописати коментар