середу, 20 липня 2022 р.

 





Громада пишається вами

 

Минулого тижня на святі «Золота та срібна гордість Дубровиччини!» вшанували випускників-медалістів. Ведуча цього урочистого дійства, талановита Мирослава Перішко розпочала захід такими словами: «На рівні громади вже стало доброю традицією вшановувати наших випускників-медалістів. Хтось можливо скаже, що сьогодні не час для мрій, веселощів, святкування. Можливо. Але, якщо кожен з нас продовжує працювати, натхненно творити, здобувати наукові та творчі вершини, не опускати руки перед ворогом, бачити завтрашній день – мирним, з дитячим сміхом, відбудованими містами й селами, відродженими університетами України – то, безумовно, цими кроками ми наближаємо нашу Перемогу!».

Цьогоріч випускники-медалісти є у Дубровицькому навчально-виховному комплексі «Ліцей-школа», Дубровицькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №2, Селецькому закладі освіти імені Олега Ващишина, в Сварицевицькому опорному закладі, Мочулищенському, Орв’яницькому, Лютинському, Трипутнянському закладах загальної середньої освіти. Привітати медалістів та їх батьків прийшли Микола Миколайович Кухарець, заступник голови з гуманітарних питань, Ніна Іванівна Стасюк, начальник відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Дубровицької міської ради. Вони побажали нашій талановитій молоді успіхів під мирним  небом України.

До учнівських наукових вершин громади долучилися 11 золотих та 4 срібних зірочки за числом учнів-медалістів випуску закладів освіти Дубровицької міської ради 2021-2022 навчального року.

На святі було висловлено щиру вдячність батькам випускників. Адже успіх наших медалістів – це безумовно і їх заслуга.

Позаду у наших випускників-медалістів – напружена навчальна, пошукова, дослідницька робота, участь та перемоги у творчих, екологічних, інтелектуальних учнівських конкурсах територіального, обласного та всеукраїнського рівнів, виклики дистанційного навчання у період карантинних та воєнних обмежень.

Для отримання грошової винагороди та подяки за високий рівень виховання дітей на сцену вийшли золоті медалісти та їх батьки:

– Давидчук Анастасія Володимирівна, випускниця Дубровицького навчально-виховного комплексу «Ліцей-школа» та її мама Якимець Юлія Володимирівна; Земляна Олександра Андріївна, випускниця Дубровицького навчально-виховного комплексу «Ліцей-школа» та її батьки Андрій Сергійович та Тетяна Володимирівна; Родзін Вікторія Сергіївна, випускниця Дубровицького навчально-виховного комплексу «Ліцей-школа» та її батьки Сергій Анатолійович та Наталія Григорівна; Черпак Іван Михайлович, випускник Дубровицького навчально-виховного комплексу «Ліцей-школа» та його мама Ірина Михайлівна; Булак Василь Вікторович, випускник Лютинського закладу загальної середньої освіти І–ІІІ ступенів, та його батьки – Віктор Іванович та Валентина Андріївна; Чудік Катерина Сергіївна, випускниця Лютинського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів, та її батьки – Сергій Миколайович та Наталія Анатоліївна; Шапор Юлія Олегівна, випускниця Мочулищенського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів, та її батьки – Олег Володимирович та Людмила Миколаївна; Красько Вікторія Вікторівна, випускниця Орв’яницького закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів, та її батьки – Віктор Данилович та Наталія Анатоліївна; Ващишина Леся Вікторівна, та її батьки – Віктор Павлович та Іванна Іванівна; Стасько Тарас Сергійович та його батьки – Сергій Миколайович та Ярослава Іванівна; Хомич Софія Михайлівна та її батьки – Михайло Петрович та Ірина Леонідівна. Ці троє медалістів – випускники Селецького закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів імені Олега Ващишина.

Для отримання грошової винагороди, подяки за високий рівень виховання дітей на сцену запрошуються срібні медалісти та їх батьки: Калюх Павло Миколайович, випускник Дубровицького навчально-виховного комплексу «Ліцей-школа», та його батьки Микола Михайлович та Людмила Володимирівна; Котяш Олеся Олександрівна, випускниця Дубровицької загальноосвітньої школи освіти І-ІІІ ступенів №2, та її батьки – Олександр Анатолійович та Оксана Миколаївна; Сергійчук Леся Віталіївна, випускниця Сварицевицького опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів, та її батьки Віталій Іванович та Марія Іванівна; Чайковська Софія Петрівна, випускниця Трипутнянського закладу загальної середньої освіти, та її батьки – Петро Андрійович та Надія Миколаївна.

Участь у святі взяв Анатолій Білаш, представник Дубровицького центру комплектування та соціальної підтримки. Медалісти передали військовому прапор з найщирішими словами підтримки наших захисників: «Ми, випускники-медалісти 2022 року Дубровицької громади, дякуємо вам, наші рідні захисники України за те, що ми маємо змогу жити у своєму місті, у своїх домівках, навчатися у рідній школі, хоча й онлайн. Дякуємо за стійкість, мужність, відвагу, високий професіоналізм та героїзм. Передаємо вам символ нашої держави – український прапор з нашими вітаннями та побажаннями миру, добра, Перемоги! Все буде Україна! Слава Україні! Героям слава!».

Люба КЛІМЧУК.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар