пʼятницю, 27 серпня 2021 р.

 






У ЛЮДЕЙ ПРОПАДАЛО СВІТЛО

 

Днями читачі «Дубровицького вісника» звернулися до газети з проханням посприяти у вирішенні задавненої проблеми з перебоями електропостачання до житлових будинків на вулиці Гагаріна, що в Дубровиці. Відповідну заяву вони написали і до РЕМу.

«Просимо вас вирішити питання постійних перебоїв подачі електроенергії до житлових будинків на вулиці Гагаріна, з № 40 по № 80.

Ці перебої вже тривають роками, до прикладу, за останні п’ять днів електрики не було кожен день, по пів дня і ночами також.

А на дворі літо і у кожному будинку – побутова техніка, на яку впливають ці відключення», - йдеться у зверненні людей.

Разом із заявниками та депутатом Дубровицької міської ради Юрієм Євгенійовичем Лосіком побували на прийомі в начальника Дубровицького РЕМу Василя Васильовича Гришкевича.

Він сказав, що його працівники вже працюють над усуненням озвученої людьми проблеми. Остаточно закрити питання енергетики пообіцяли упродовж найближчих тижнів.

Ми згодом поцікавилися у заявників, як зараз у них з електропостачанням? Нас повідомили, що світло не пропадає. Будемо сподіватися, що більше й не пропадатиме. Вдячні й електропостачальникам за оперативне реагування на звернення.

Пан Гришкевич зазначив, що енергетики знайшли причину перебоїв, усунули її, до того ж розчистили лінію електропередач. Крім того, наступного року планується капітальний ремонт на цій ділянці електропередач.

Людмила РОДІНА.

Немає коментарів:

Дописати коментар