пʼятницю, 27 серпня 2021 р.

 




У центрі міста працює центр вакцинації

 

У приміщенні колишнього відділу освіти нещодавно розпочав роботу пункт вакцинації. Тут працює колектив вже досвідчених фахівців-медиків, які набули досвіду у цьому напрямку медичної роботи. Як розповіла лікар Олена Миколаївна Мисько, на даний час вакцинація значно пожвавилася. Люди розуміють, що з настанням осені, холоду є вищі ризики занедужати, адже Україною швидко поширюється коронавірусний штам «Дельта».

Центр вакцинації працює у будні дні з 9 до 16 год. Субота та неділя вихідні. Заходьте і вакцинуйтеся. На даний час у пункті вакцинації наявні вакцини: «CoronaVac», «AstraZeneca», «Comirnaty» (Pfizer).

Вакцинацію називають єдиним шансом зупинити пандемію. Але коли в інших країнах кількість щеплених людей вимірюється мільйонами, багато укранців досі ввагається, чи робити щеплення.

Питання, яке часто ставлять у соцмережах - чи може вакцина змінювати ДНК? Як відповідають фахівці, вакцина не змінює ДНК. Не впливає ні на ваших нащадків, ні на вас. Ви не перетворитеся ні у термінатора, ні в жодну іншу істоту. Єдине, що робить вакцина різними способами - вона вчить вашу імунну систему ефективно відповідати на коронавірус. Отож, думайте!

Люба Клімчук.

 

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар