четвер, 5 серпня 2021 р.

 



Ольга Каплун: «Відступати немає куди»

Ольга Каплун із Сельця знову у призерах серед сильних тілом й духом. 23 липня у Рівному відбувся Кубок України з пауерліфтингу та жиму лежачи серед спортсменів з порушенням зору. Змагання зібрало кращих з Києва, Волинської, Донецької, Дніпропетровської, Запорізької, Львівської, Тернопільської та Рівненської областей. 

 

Цього дня глядачі та шанувальники спорту, які були присутні у рівненському центрі «Інваспорт», стали свідками запеклої боротьби за золоті нагороди серед найсильніших майстринь пауерліфтингу (силового триборства, до якого входить жим лежачи, присідання та тяга штанги). Окремо визначали чемпіонок з жиму лежачи.

Селецька спортсменка вчергове продемонструвала свою майстерність та силу. Ольга у своїй ваговій категорії до 48 кілограм посіла друге місце в жимі лежачи (підняла штангу вагою 55 кілограм). Зате взяла переможний реванш у пауерліфтингу (сума 265 кг: присідання 92,5 кг + жим лежачи 55 кг + тяга 117,5 кг). І підтвердила свій статус чемпіонки України, який завойовує кілька років підряд.

«Хвилювання переповнювали як до змагань, так і на самих змаганнях, – ділиться емоціями спортсменка. – Можливо через це і не все вийшло. Конкуренція була досить сильною, але попри все я таки виборола своє перше місце. Трохи прикро, що не вдалося підняти вагу, яку так хотілося. Ці змагання для мене були, напевно, одними з найскладніших як емоційно, так і фізично. Я вкотре переконалася, що кожного наступного разу боротьба стає ще сильнішою і далі буде ще складніше. Тому відступати немає куди, потрібно емоційно перезавантажитись і наполегливо йти до своїх цілей! Дякую всім за підтримку – хто вболівав, хвилювався за мене і головне вірив!».

За підсумками змагань, призери увійшли до складу національної збірної, яка поїде в жовтні до Грузії відстоювати спортивну честь нашої країни на чемпіонаті світу. Бажаємо Ользі успіху на світовій арені!

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар