вівторок, 2 червня 2020 р.


Минулого тижня народний депутат України Віктор М’ялик відвідав Дубровицьку станцію швидкої допомоги. Прийшов до її працівників, аби особисто засвідчити свою повагу та шану за їхню повсякденну працю. «Сьогодні ви першими ставите захисний бар’єр розповсюдженню страшної та невивченої до кінця недуги. І першими наражаєте себе на небезпеку. Робота медика в теперішніх умовах – це свого роду подвиг. Дякую, що не відступаєте від клятви Гіпократа і гідно виконуєте свій лікарський обов’язок», – сказав Віктор Ничипорович. Принагідно він привітав колектив з професійним святом, яке вони відзначали 28 квітня
Саме працівники швидкої допомоги  першими беруть на себе відповідальність за здоров’я та життя людей, в будь-який час готові прийти на допомогу хворим і травмованим. Невідкладні  фельдшерські, лікарські та акушерські бригади поспішають на виклик, щоб надати кваліфіковану допомогу людині, яка перебуває в критичній ситуації. І лік часто іде на хвилини. Тож дуже важливо, наскільки оснащена і мобільна наша екстрена медична допомога. А державне фінансування цієї галузі медицини бажає кращого. І тоді на допомогу приходять щедрі на добро люди, які сприймають чужі біду та біль, як свої власні.
До таких, безперечно, належить і Віктор М’ялик. Він неодноразово протягував руку допомоги і працівникам станції швидкої допомоги, допомагаючи в оснащенні їхньої служби. Цього разу він передав кошти на ремонт карети невідкладної допомоги.
Ми, журналісти, також вітаємо цей дружній колектив, котрий щодня самовіддано рятує наші життя, бажаємо всім їм бути здоровими і без втрат пережити ці складні часи, терплячих пацієнтів, спокійних робочих змін, міцних нервів і сімейного благополуччя!
Спасибі вам за вашу благородну і потрібну роботу!


Немає коментарів:

Дописати коментар