вівторок, 2 червня 2020 р.


* Думки вголос
Освітяни працюють
по-новому

Катерина Василівна Погулич, заступник директора з навчально-виховної роботи Бережківської ЗОШ:
– У Бережківській загальноосвітній школі І-ІІІ ст., як і в усіх закладах загальної середньої освіти України, запроваджено дистанційний режим роботи відповідно до нормативних документів та рекомендаційних листів МОН України. На виконання наказу директора школи всі учасники освітнього процесу суворо дотримуються протиепідеміологічних вимог та графіку роботи в умовах дистанційного навчання.  
Як заступник директора з навчально-виховної роботи, я здійснюю систематичний контроль за проведенням уроків у режимі онлайн згідно із розкладом, виконання педагогами індивідуальних планів роботи у період карантину.
Щодо роботи із здобувачами освіти в умовах дистанційного навчання. Зізнаюся, спочатку було важко, неочікувано і страшнувато. Чи справимося? Це стало своєрідним викликом. Але ж вчителі – такі люди, що «випливуть» із будь-якої круговерті. Опанували і продовжуємо опановувати онлайн-платформи дистанційного навчання, працюємо у «Вайбері», «Фейсбуці». Шкода, правда, що не всі учасники освітнього процесу мають технічні можливості. Зрозуміла, основне у технології дистанційного навчання – мотивація учнів. Доречно дивитися уроки Всеукраїнської школи онлайн: теми в українській мові та літературі повністю збігаються з нашим графіком викладання. Дуже велика вдячність батькам, які допомагають нам у такий відповідальний час.     
Як вчитель української мови і літератури у одинадцятому  класі, звісно, дуже хвилююся за моїх випускників. Серед них нема медалістів, але це дуже активний і відповідальний клас. Із предметами на ЗНО вони визначилися ще в березні, 11 із 14 випускників складають ДПА – ЗНО з географії. Дуже люблять цей предмет і свого вчителя Скумін Мирославу Матвіївну. Дуже прошу одинадцятикласників зараз максимально готуватися до ЗНО, є для цього умови. Чого не вистачає? Повноцінного зворотнього зв’язку, бо жоден технічний винахід не замінить живого спілкування учнів і вчителів. Головне, щоб всі були здорові. 
Дорогі наші учні! Знайте, ми дуже за вами скучили. Ми вас любимо! Ми вас завжди чекаємо! Батькам – терпіння і наснаги пережити цей складний для всього людства період.
Записала Люба КЛІМЧУК.

Немає коментарів:

Дописати коментар