вівторок, 2 червня 2020 р.


Майже 11 кілометрів асфальтованої дороги з’явиться на території району
З робочочою поїздкою в населених пунктах Трипутнянської сільської ради нещодавно побував голова Дубровицької РДА Олександр Гузич, під час якої оглянув об’єкти будівництва громади.
Ось уже дві неділі поспіль ведеться ремонт дорожнього покриття села Трипутня, його відновлюють в рамках президентської програми «Велике будівництво».
Завершення ремонтних робіт із нетерпінням чекають жителі шести сіл – Кривиця, Літвиця, Грані, Залішани, Трипутні, Вільне. Усього у цих селах проживає майже півтори тисячі людей.
Так, замість старої бруківки буде нове асфальтне покриття. Адже щодня по розбитій 10-ти кілометровій дорозі везуть дітей на навчання у школи, цим же маршрутом їде швидка, а також жителі, які працюють за межами населених пунктів.
Нині будівельники виконали підготовчі роботи, завезли необхідну кількість щебеню та проклали вже 1,5 км асфальтного полотна.
Очільник району відвідав і новозбудовану лікарську амбулаторію, яка знаходиться на початку Трипутнянської громади в селі Кривиця. Будівництво сучасного лікарського закладу уже закінчене і готове приймати сільських пацієнтів не тільки Кривиці, а і усіх навколишніх сіл. Повноцінно запрацює амбулаторія після закінчення карантину.
Сільський голова Роман Щур із задоволенням розповідає про нові впровадження в селах його громади. Радіє, каже, що для жителів ця дорога – це щось неймовірне, а ще до того і сучасний лікарський заклад. Надіється сільський голова і на те, що в майбутньому молодь залишатиметься в селах і вони розбудовуватимуться та розвиватимуться, адже комунікації уже сприяють тому.
Поділився Роман Харитонович з керівником району і своїми проблемами та планами на майбутнє.
Пресслужба Дубровицької РДА.


Немає коментарів:

Дописати коментар