четвер, 23 червня 2022 р.

 




Футбольне свято з нагоди Дня захисту дітей

 

1 червня на базі спортивно-оздоровчого комплексу «Горинь» м. Дубровиця відбулися міські змагання з міні-футболу серед хлопців, 2010 р.н. і молодші, та дівчат, 2007р.н. та молодші, з нагоди Дня захисту дітей.

 

У змаганнях взяли участь 8 команд:

– 4 команди хлопців: Дубровицька ДЮСШ (група хлопців,2011-2012 р.н., відділення футболу м.Дубровиця), Дубровицька ДЮСШ (група хлопців, 2011-2012 р.н., відділення футболу с.Осова), Колківський, Берестівський ЗЗСО;

– 4 команди дівчат: Колківський, Берестівський ЗЗСО, Дубровицький НВК «Ліцей-школа», Бережківська ЗОШ.

Змагання проводились за коловою системою, де кожна команда зіграла з кожною по одній грі.

Всі учасники змагань показали хороший рівень підготовки, бажання перемогти, тримаючи інтригу футбольних баталій до останніх ігор турніру.

Отже, за підсумками проведених змагань, призерами стали команди:

серед хлопців: І – місце – Берестівський ЗЗСО, ІІ – місце – Колківський ЗЗСО, ІІІ місце – ДЮСШ с.Осова (2011/12);

серед дівчат: І – місце – Дубровицький НВК «Ліцей-школа», ІІ – місце – Берестівський ЗЗСО, ІІІ місце – Бережківська ЗОШ.

Суддівською колегією було визначено кращих гравців:

серед хлопців: Гурик Антон (Берестівський ЗЗСО ), Мазур Дмитро (Колківський ЗЗСО), Жакун Максим (ДЮСШ с.Осова 2011/12);

серед дівчат: Зарченко Софія (Берестівський ЗЗСО), Конончук Мирослава (Дубровицький НВК «Ліцей-школа»), Остаповець Юлія (Бережківська ЗОШ).

Учасників змагань привітали голова Дубровицької міської асоціації футболу, депутат Сарненської районної ради Віталій Петренко, в.о. директора ДЮСШ Дубровицької міської ради Валерій Малафей, головний суддя змагань Олександр Котяш та нагородили грамотами, кубками, футбольними м’ячами, солодкими подарунками, кращим гравцям подарували футбольні гетри і футболки.

Учасники та організатори змагань висловлюють щиру подяку депутату Сарненської міської ради Віталію Петренку, Рівненській обласній асоціації футболу, ФОП Олені Волошиній за сприяння в організації та проведені турніру з міні-футболу з нагоди Дня захисту дітей.

Вітаємо юні футбольні таланти зі святом та бажаємо у здоров’ї надалі дарувати радість, переживання, захоплення для глядачів від злагоджених командних дій та індивідуальної майстерності на футбольних полях України та світу.

 

фінал відкритого кубку з футзалу

 

5 травня на базі Дубровицької ЗОШ № 1 відбувся фінал чотирьох команд відкритого кубку Дубровицької міської ради з футзалу. Йому передували багатотижневі відбіркові ігри, які стартували ще до війни. Із чотирнадцяти команд-учасниць призерами змагань стали: 1. «Сокіл» (Осова), 2. «Будівельник» (Сварицевичі), 3. «Случ» (Колки), 4. «Юніор» (Дубровиця).

Кращі гравці: Столяр Сергій «Сокіл» (Осова), Пляшко Вадим «Будівельник» (Сварицевичі), Харківець Василь «Случ» (Колки).

Призерів відкритого кубку нагородили міський голова Богдан Микульський, голова Дубровицької міської асоціації футболу, депутат Сарненської районної ради від партії Слуга народу Віталій Петренко.

 

Юні спортивні таланти

з важкої атлетики

4 червня в м.Березне відбулися обласні змагання з важкої атлетики серед хлопців та дівчат з нагоди Міжнародного дня захисту дітей.

 

У змаганнях взяли участь близько 60 учасників.

Вихованці тренера Дубровицької ДЮСШ Андрія Нашори серед найкращих важкоатлетів області показали в черговий раз високий рівень підготовки до змагань, здобувши золоту та срібні медалі:

І місце – Котяш Ярослав (вагова категорія до 38),

ІІ місце – Нашора Іван (вагова категорія до 38),

ІІ місце – Педюк Кирило (вагова категорія до 32).

Наші юні спортивні таланти наполегливо тренуються, здобувають досвід у змаганнях, долаючи чергові спортивні вершини, що мотивує їх до подальшого розвитку спортивної майстерності, нових завдань на наступні етапи змагань.

Дубровицька ДЮСШ щиро дякує Віталію Торчило, директору ДП «Висоцьке лісове господарство», за сприяння в участі у змагання з важкої атлетики.

 

більше 13 тисяч на армію зібрали футболісти

 

2 червня на базі Осівського центру  культури, туризму, та спорту відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Дубровицької міської ради відбувся турнір з футболу на підтримку ЗСУ.

 

У змаганнях взяли участь команди «Сокіл» (Осова), «Юність» (Кідри), ФК «Мульчиці».

Учасників змагань привітали голова Дубровицької міської асоціації футболу Віталій Петренко, директор Осівського ЗЗСО Борис Пінчук, ветеран команди «Сокіл» (Осова) Віктор Ляшко.

Результати ігор:

«Сокіл» (Осова) – ФК «Мульчиці» 0-0,

ФК «Мульчиці» – «Юність» (Кідри) 0-3,

«Юність» (Кідри) – «Сокіл» (Осова) 2-0.

1 місце «Юність» (Кідри),

2 місце «Сокіл» (Осова),

3 місце ФК «Мульчиці».

За підсумками турніру на підтримку ЗСУ було зібрано коштів у сумі 13 091 гривню.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар