четвер, 23 червня 2022 р.

 





Особливий останній дзвоник

Війна внесла свої корективи у кожен аспект життя українців. Школа не стала винятком. Цьогоріч зібратися усім разом на шкільній лінійці учням, педагогам, батькам не вдалося. Однак краяни оригінально привітали усіх із закінченням ще одного навчального року – у форматі відеозвернень. Тільки в окремих навчальних закладах громади в цей день провели невеличкі зустрічі школярів та педагогів. Усі заходи відбувалися з патріотичними мотивами.

 Ми побачили у «Фейсбук» багато зворушливих розповідей педагогів про своїх учнів та їх досягнення. Прозвучало і від батьків та учнів чимало вдячних слів для вчителів.

«Загалом в громаді є понад 425 випускників дев’ятих класів та понад 292 – одинадцятих класів», – каже керівник відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Ніна Іванівна Стасюк. – Свідоцтва про здобуття базової та повної загальної освіти їм вручать 17 червня. Батьки висловилися за те, щоб діти в цей день зустрілися і відчули атмосферу особливого дня. Медалістів громади урочисто привітає міський голова Богдан Микульський».

Найбільше випускників цьогоріч у навчальних закладах м. Дубровиці (НВК «Ліцей-школа» та школа №2), сіл Берестя, Орв’яниця, Сварицевичі. Найменше випускників у Трипутні та Кривиці.

Додамо, що натепер 417 учнів з Дубровицької громади перебуває за межами України. Разом з рідними виїхали за кордон і 159 вихованців дошкільних закладів. Дай, Боже, миру якнайшвидше, щоб наші діти повернулися додому.

Люба КЛІМЧУК.

 

 

Одна із батьківських подяк

Від імені випускників 2022 року та батьків щиро вітаємо весь колектив Дубровицької ЗОШ №1 (директор Ігор Васильович Клюйко) зі святом Останнього дзвоника.

Сьогодні, в цей нелегкий життєвий період кожного українця, наші діти та ми прощаємося зі школою і хочемо винести  всім особливу подяку.

Передусім дякуємо нашим першим вчителям, першим класним мамам, які  за руку повели колись наших діток на перший  урок -  Клюйко Ніні Іванівні та Буткевич Любові Романівні. Ви навчили наших діток читати, писати, рахувати, дружити, любити... Стільки сил і праці ви вклали у кожного, стільки нервів витратили, що просто неможливо підрахувати. За це ми вам будем вдячні все життя!

Після випуску з початкової школи наші діти потрапили в мужні руки класного керівника Лясковця Віталія Івановича, а пізніше до Маковецької Оксани Миколаївни, які старалися підтримати своїх вихованців, по своєму вболівали, переживали. Дякуємо вам за все!

Навчати дітей – це нелегка справа сьогодення! Тут не обійтися без величезного терпіння і вміння розуміти. І в цей день ми просто не можемо не подякувати всім вчителям за те, що вони так багато років працювали над нашими дітьми, передавали свій досвід, мудрість і знання, ділилися добротою. Спасибі вам за це величезне! Дякуємо вам терпіння, розуміння, навіть в моменти, коли діти вас засмучували або погано себе вели. І за це просимо вибачення і щиро хочемо побажати тільки вдячних і старанних учнів.

Окрема подяка від імені випускників та батьків Вчителю з великої букви – Іванів Галині Миколаївні, яка знайшла сили, здоров’я і передала всі свої знання, всю любов, всю шану до нашої рідної української мови нашим дітям!

Низький Вам уклін. Ми завжди будемо вдячні за знання, за мудрість, що Ви дали нашим дітям!

Щира подяка всій дирекції школи, бібліотекарю, медсестрі, технічним працівникам, працівникам їдальні. Ви невіддільна  частина шкільного життя наших випускників.

Всім-всім щиро бажаємо міцного здоров’я, Божої опіки, мирного неба та вдячних учнів!

Дякуємо за незабутні 11 років шкільного життя!

Наталія ХВАЛЬКО, м. Дубровиця.

 

 

З музикою – у майбутнє

3 червня в актовій залі музичної школи відбулося урочисте вручення свідоцтв випускникам 2022 року. 27 вихованців музичної школи отримали документ про закінчення закладу.

 

На початку урочистого дійства учениця фортепіанного відділу Оля Гембицька виконала гімн України. Його підхопили всі присутні. Таким чином викладачі, учні й батьки висловили своє пошанування до України, яка бореться нині за своє майбутнє. Цьогоріч, на жаль, не всі випускники змогли бути присутніми в стінах рідної школи, але подумки, звісно, ці талановиті діти були поряд зі своїми однокласниками. Винуватців урочистості щиро привітали директор закладу Микола Головін, викладачі, учні молодших класів та батьки. Всі випускники отримали свідоцтва про закінчення повного курсу музичної школи. Щиро вітаємо вас, юні таланти. Хай музика назавжди залишається у ваших серцях і впевнено крокує поруч з вами. Бажаємо вам мирного неба та щасливої долі.

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар