четвер, 23 червня 2022 р.

 


у небо йдуть найкращі

загинув молодший сержант

Добринський Сергій Володимирович.

 

«Так боляче втрачати найгідніших синів України. На жаль, нова трагічна звістка сколихнула нашу громаду – 2 червня у боях поблизу н.п Комишуваха Луганської обл. героїчно загинув за свободу і незалежність України наш земляк – Добринський Сергій Володимирович.

Молодший сержант після отримання виклику у військкомат, без страху і вагань став на захист рідної землі.

Не шкодуючи себе, мужньо обороняв Україну від російської навали, до останнього подиху боровся за свободу українського народу, у бою з російськими окупантами.

Світлий спомин про Сергія назавжди залишиться у наших серцях. Жодними словами не втамувати пекучий біль та не загоїти рани в душі.

Нехай Господь допоможе рідним та близьким нашого славного воїна перенести біль утрати. Вічна Слава Герою, віддавшому життя за Україну!

Герої не вмирають!», – таке співчуття опубліковано на сайті Дубровицької міської ради.

«Сергій народився і виріс в Соломіївці в багатодітній працелюбній сім’ї. Він був наймолодшим серед чотирьох братів-красенів. Закінчив Орв’яницьку середню школу. Відслужив строкову службу в м. Мукачево.

Одружився, виховав дві доньки, але, на жаль, не дочекався онуків.

Дуже любив своїх доньок і молодших сестричок-двійнят.

Коли ж війна прийшла у наш спільний дім, отримав виклик у військкомат. Він не ховався, не відмовлявся. Він пішов захищати всіх нас. Він, як і всі ми, мріяв про перемогу і будував плани на майбутнє. На жаль, не судилось...

Спи спокійно, наш дорогий Герою.

Вічна подяка і шана за твій подвиг.

Співчуття матусі – Надії Трохимівні, дружині, донькам і всій родині, друзям і побратимам», – згадує про Героя його землячка Людмила Берестень.

Немає коментарів:

Дописати коментар