четвер, 2 червня 2022 р.

 

«Руський мір» в Німеччині. Як це було в 45-му

«Руський мір» в Україні. Як це є в 22-му

(Закінчення. Початок у № 17)

 

Про зґвалтування в Берліні і в Україні

Тодішня сталінська червона орда ґвалтувала німецьких жінок, а теперішня путінська ґвалтує українських.

Вбивці сталін, берія, жуков заохочували своїх ординців творити злодіяння в Берліні, а вбивці путін, шойгу, лавров творять те саме в Україні. Ганьба таким катам, вбивцям, м’ясникам! Один з найвидатніших істориків Британії, автор книги «Армагедон» написана на основі багаторічних досліджень та свідчень сотень очевидців-військових і цивільних. Макс Растінс пише: «росіяни намагаються виправдати своїх солдатів-злочинів. Вони кажуть, а згадайте, що робили німці в нашій країні». І справді, вони воювали проти комуністів, вбивали, розстрілювали, засилали в концтабори; за кожного вбитого німця доводилось розплачуватися чотирма чи п’ятьма росіянами (росіянами чи комуністами). Солдати вермахту чи люфтваффе, або СС воювали проти ординської червоної армії, а не проти мирного населення, як це тепер воює путінська дика орда проти мирного населення в Україні. Німецькі солдати, офіцери не гвалтували малолітніх дівчаток, жінок, бабусь, не займались мародерством, не грабували квартири, хати, не крали, як це робили дикуни червоної армії, а тепер те саме роблять дикуни путінської орди в Україні. Хіба в цьому була військова потреба так чинити тоді і так тепер? Тотально гвалтувати жінок, а потім вбивати?! Сталінська дика орда була армією катів, такою є теперішня путінська орда, армією вбивць. А може це брехня зарубіжних істориків, як стверджують у кремлі? Гаразд, перейдімо до свідчень по цей бік колишніх кордонів, до «своїх» свідків.

Берлін, 1945 рік. Наруга над жінками продовжується. «Усіх німкень від 8 до 80 років» свідчення «наших». Який сором. Яка дикість! Свідчень очевидців не бракує. «Всі ми знали, що німецьких жінок, дівчат, бабусь, дівчаток можна гвалтувати і вбивати, – писав Олександр Солженіцин, лауреат Нобелівської премії, у роки війни офіцер-артилерист. – Це сприймалося мало не як відзнака в бою». (Порівняйте поодинокі згвалтування деяких вояків союзних армій). Його підтримує і Гавриїл Тьомкін, що служив перекладачем у 78-й стрілецькій дивізії: «Найпростіший спосіб помститися – це оволодіти жінками ворога». Наталія Гессе, близький друг вченого Андрія Сахарова, була військовим кореспондентом. Пізніше вона згадувала: «Солдати гвалтували всіх німкень у віці від 8 до 80. Це була армія гвалтівників». Нобелівський лауреат Світлана Алексієвич у своїй книзі «У війни не жіноче обличчя» наводить спогади совєтських ветеранів-гвалтівників про їхній досвід(!) у Німеччині. Зі слів одного з них: «Наступаємо… Випили по 100 грам водки… Перші німецькі селища… Ми молоді, сильні. Чотири роки без жінок, у льохах вино, закуска, добавляємо. Ловимо німецьких жінок, дівчат, дівчаток і… десять чоловіків гвалтують одну… гвалтуємо колективно». «Руський мір» показав свою культуру і Німеччині в 45-му. Тепер показує в Україні в 22-му.

Паралелі боїв сталінських і путінських орд за Берлін в 45-му і за Київ в 22-му. Втрати цих орд величезні. Сталін і путін забороняли про них говорити. Німці на підступах до Берліна, українці на підступах до Києва б’ються відчайдушно. Сталін дає вказівку ненадовго зупинити цю вакханалію із згвалтуванням німецьких жінок і мародерством. Путін – дещо зменшити наступ на Київ. І (о диво!), виявляється вакханалію можна легко взяти під контроль і зупинити, якщо захотіти. І на другий день за наказом командуючого Першим українським фронтом маршала конєва було перед строєм розстріляно сорок совєтських солдатів і офіцерів, і жодного випадку згвалтування і мародерства більше не було. То чому ж такого не було зроблено в усій сталінській орді?! А тому, що сталін, жуков цього не хотіли. А коли орди вдерлися в Берлін, все повернулося на круги своя. А чому недолюдок путін не заборонить теперішній московітській орді гвалтувати українських жінок, займатись мародерством, грабувати квартири, хати, вбивати людей, викрадати посадовців, використовувати мирних людей як живий щит, воювати з мирними людьми і творити т.п. злочини?! – А тому, що не хоче, а все це схвалює. Ці кати – сталін і путін – перший вважав, а другий вважає тепер, що їхні ординці мали поводитись на німецькій землі, а тепер поводяться на українській, як дика орда. Так ця орда і поводиться.

«Дружини німців з того ж тіста. Фашистів виправить тільки могила, накручували ординців сталінські воєнні пропагандисти, а тепер накручують путінські. – Убий! Убий! Убий!». Коли сталінська орда просунулася углиб Німеччини, у наказі їхнього командувача-м’ясника жукова було написано: «Горе землі ворога. Ми помстимося за все, і наша помста буде страшна і жахлива. Дружини німецьких окупантів не ліпші… Вони з того ж тіста… Горбатого могила виправить…». А за що мстить нам, українцям, нелюд путін? Коли його про це запитують, він відповідає: «За те, що вони українці, не повинно бути ні їх, ні їхньої держави України, а повинен бути «савєтський чєловек і савєтській союз». Коментарі зайві.

Протести, скарги комуністів, керівників держав, які були союзниками Німеччини й інших держав, адресовані кату Сталіну про те, що орда червоної армії тотально ґвалтує жінок, грабує населення, займається мародерством та скоюють інші злочини і відповідь «вождя». Безсумнівно, сталін і його командири про все це знали, що творять їхні ординці в захоплених країнах, але ніяких заходів щодо припинення цих звірств не вживали, а навпаки, виправдовували їх і заохочували. Вони схвалювали зґвалтування не тільки німецьких жінок, але й жінок в Угорщині, Румунії, Югославії, Польщі, Харватії.

На протести диктатор відповідав: «Як ви не можете зрозуміти солдата червоної армії, який пройшов тисячі кілометрів через вогонь і смерть і хоче розважитись». А ось інший приклад. Коли німецькі комуністи висловили свій протест і застерегли сталіна, що масове зґвалтування німецьких жінок і насильство солдат відвертають від них населення, сталін розлютився: «Я ніколи не дозволю втоптувати в бруд репутацію солдатів червоної армії!». Коментарі зайві. Гвалтування, мародерство, грабування, вбивства цивільного населення, мародерство на фронтах, викрадення м’ясником жуковим і його вищими командирами цінностей Німеччини. Таким був і є «руський мір асвободєтелєй». Таким є цей «руський мір» в Україні, тільки нащадки червоної орди викрадають все підряд: кухонне приладдя, побутову техніку, телевізори, смартфони, золоті прикраси, парфуми, господарський реманент, білизну, одяг, іграшки тощо. Така багата путінська рассєя, так «багато» живуть рассєянє, такий багатий «руській мір». Позорище, сором, ганьба такій країні, яка сама така і такі її ординці-мародери!

Тема згвалтування, мародерства, вбивства мирних людей, пограбування, викрадення людей – болюча тема. Але про неї не можна замовчувати, а говорити правду, що відбувалося на території Німеччини в 1945 році і що відбувається на території України в 2022-му. Загалом на цю тему і нині нестерпно боляче розповідати і писати, тому що її висвітлення кидає страшну підозру на будь-кого (зокрема й на українських солдат, але вони такого не творили), хто воював на території Німеччини у 1945-му. Їх нема в чому підозрювати, вони вели себе як подобає європейцям, як солдати союзних армій. Звірства творила азіатсько-московитська орда, це у них в крові. Вони віддали своє життя у ті пекельні місяці (тільки у битві за Берлін червона орда втратила понад 80 тисяч загиблими, серед них було багато українських солдат). Хто з них вцілів, той дав життя нинішнім поколінням. Але не можна й далі замовчувати правду в час війни з Україною, коли послідовники кривавого сталіна, м’ясника жукова, тодішніх ординців, дідів і прадідів, знову з тієї ж столиці – москви – новий кривавий злочинець путін надихає свою орду в Україні творити нові воєнні злочини. Тепер ми добре відчули, що приніс «руській мір» в Україну і побачили його звірину сутність, але ми його зламаємо, знищимо і переможемо. Добро переможе зло. Так завжди було, так є і так буде. Слава Збройним Силам України! Слава Україні! Героям слава! Смерть ворогам!

Михайло БОГОВИЧ, м. Дубровиця.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар