четвер, 2 червня 2022 р.

 


Землячка грає

за чеський клуб

 

7 травня свій день народження відзначила талановита футболістка Ірина Котяш. Красуні виповнився двадцять один рік.

Нагадаємо, що Ірина Котяш родом із Залужжя, вона була вихованкою Дубровицької ДЮСШ, а чемпіонкою України з футболу стала у складі команди «Житлобуд», де грала півзахисником. У 2021 році Ірина дебютувала за національну збірну України у контрольній грі проти національної збірної Індії на тренувальному зборі в Туреччині. Віднедавна Ірина грає півзахисником за футбольну команду «Славія» (Прага). Гордимося нашою молодою, талановитою землячкою і бажаємо їй життєвих та спортивних перемог!

Приклад Ірини сьогодні може стати взірцем для багатьох юних спортсменок Дубровиччини, які захоплюються жіночим футболом. Таких дівчаток у нас чимало. Наполегливою працею, зусиллями можна прийти до вершин футбольного мистецтва і виступати за знані клуби. Тому закликаємо дівчат, які люблять цей вид спорту, не полишати заняття, працювати та мріяти про успіх. Україні потрібні молоді та талановиті спортсмени, аби представляти Батьківщину на міжнародних аренах.

Насамкінець ще трішки інформаціях про Ірину Котяш. Народилася у 2001 році у Залужжі. Мама Ірини вчителька початкових класів, а тато за освітою інженер. У футбол дуже добре грав Іринин дядько Андрій. Грає у футбол ще зі шкільної парти. У восьмому класі Ірину запросили у Костопільський ліцей спортивного профілю. І хоч мама дівчини раніше не вважала футбол серйозним заняттям, тепер вона дуже пишається своєю талановитою донькою. До речі, футболом займається і Юлія, молодша сестра Ірини.

Люба КЛІМЧУК.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар