понеділок, 7 грудня 2020 р.

 


Спасибі за працю!

1 грудня був День невролога в календарі здоров’я.

Щиро привітала з Днем невролога свою надійну та мудру Лікарку Вікторію Володимирівну Власюк, яка освоює сучасні методики лікування, досвідченого та шанованого Миколу Адамовича Годунка, всіх лікарів-неврологів Дубровицької лікарні (Наталію Андрусенко, Тетяну Земляну, Ірину Бобик), а також дуже талановитого лікаря Володимира Власюка!

Кожен має своїх вдячних пацієнтів! Ви – професіонали своєї справи!

До вітань у «фейсбук» долучилося багато жителів Дубровиччини. Всі бажали своїм лікарям – здоров’я. На адресу всіх линули прекрасні побажання. Дуже багато людей подякували за роботу Володимиру Миколайовичу Власюку і його доньці Вікторії. яка є гідним продовжувачем справи батька. До прикладу, ось як прокоментувала світлину лікарів Володимира та Вікторії Власюк жителька Сварицевич Валентина Королькова:

«Вітаю сімейний дует найкращих, найбільш професійних лікарів- неврологів нашого краю. Здоров’я міцного, невичерпної енергії, радісних моментів у житті, професійної жаги в ім’я здоров’я своїх пацієнтів. Щиро поважаю і низький уклін вам».Прекрасні слова. Всім неврологам Дубровиччини – уклін!

Люба Клімчук.

 

Хворим буде комфортніше



 

На днях мені сказалали добру новину. У дитячому відділенні, де нині обсервація для хворих з підозрою на ковід, облаштували санвузол для хворих. Раніше попередній був закритий для користування персоналом, а хворі спускалися у вбиральню вниз, в неврологічне відділення. Зрозуміло, що це некомфортно, особливо вночі. Та й температура повітря у коридорі зовсім інша, аніж у відділенні. Відрадно, що з початком холодів це питання вдалося владнати.

Що ж правильний і дуже вірний крок на користь тих, хто бореться з недугою. Вже не треба буде спускатися на перший поверх, долаючи сходи, важко дихаючи.

Дякуємо всім працівникам лікарні, причетним до зробленої справи. Скажу чесно, вболівала за це питання і я, бо вважаю, що наші люди-трударі, які потрапляють у лікарню, заслуговують на нормальні умови перебування там. Порушила цю проблему перед Віталієм Суховичем, який наголосив на необхідності її вирішення Руслану Бовгирі, запропонувавши допомогу, у разі потреби. Зараз усі розуміють, що проблеми медицини –це першочергово, бо без здоров’я нема і життя. Сподіваюся, що не образять лікарню і при розподілі бюджету на наступний рік.

Тепер буде легше і медсестрам, санітарочкам і спокійніше на душі старшій медсестрі відділення Ользі Остаповець, яка дуже вболівала за вирішення питання обладнання санвузла для пацієнтів. Що ж адміністрація і господарський відділ (керівник Андрій Полюхович) його владнали. Всім – респект. Буде легше і недужим!

Не хворійте – це найкраще! Хай лікарня стає кращою для людей і далі!

Люба КЛІМЧУК.

На світлині: працівники господарського відділу під час роботи.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар