пʼятницю, 21 травня 2021 р.

 






Люди благородної професії

12 травня відзначили Міжнародний день медичної сестри. Як розповів директор Дубровицької міської лікарні Руслан Бовгиря, у цей день разом з медичним директором Наталією Мединською, він  щиро привітав своїх колег-медичних сестер зі святом. Звучали також теплі слова від профкому лікарні, а також від Рівненської обласної асоціації сестер медичних.

 

Руслан Володимирович зазначив: «Я горджуся колективом, у якому працюють високваліфіковані, чуйні, привітні медсестри.

Складно собі уявити нашу медицину без медичної сестри. Це одна з найгуманніших професій нашого часу, яка стала більш небезпечною, у зв’язку з лікуванням хворих на ковід. Саме медсестри виконують усі призначення лікаря, їх небайдуже слово відіграє чималу роль у процесі видужання хворого. Щиро зичу колегам-медсестрам доброго здоров’я, шани від людей, гідної оплати праці». За відданість професії були відзначені: Ольга Клюйко (відділення анестезіології та інтенсивної терапії), Людмила Ромець (поліклінічне), Тетяна Мосійчук (приймальне), Олена Доматюк (неврологічне), Ірина Хомич (терапевтичне).

«Медична сестра – партнер для лікаря та пацієнта. Вона – той місточок, що єднає їх, той оберіг, що втамовує та відвертає біль, той добрий янгол, що захищає і вселяє надію. Наші медсестри щиро віддані обраному фаху, користуються заслуженим авторитетом серед населення», – каже про своїх підлеглих головний лікар Дубровицького центру первинної медико-санітарної допомоги Вікторія Островець.

Вона шле всьому сестринському персоналу найтепліші вітання з нагоди професійного свята та називає імена тих, хто були відзначені з цього приводу адміністрацією закладу, профкому, асоціацією медсестер, управлінням, охорони здоров’я: Оксана Єрмійчук, Оксана Наумович, Катя Ярмошевич, Людмила Ольховик, Віта Котяш, Діана Жакун, Лілія Дубінець, Наталія Добринська, Антоніна Крупко, Любов Холодько, Оксана Рока.

Редакція газети також долучається до всіх теплих слів на адресу наших медичних сестричок. Кожен з нас якоюсь мірою завдячує вам.

Немає коментарів:

Дописати коментар