вівторок, 3 травня 2022 р.

 




Медики – на посту. Дякуємо за роботу

Протягом минулого тижня пообіцяла жителям Дубровиччини, а саме пацієнтам денного стаціонару Дубровицького центру ПМСД, передати подяку цим двом красуням медсестрам Ані Гриневич та Лілії Шиловець. Обіцянку виконую!

Не буду передавати слова кожного пацієнта, узагальню.

Почула про цих медиків враження і відгуки, всі позитивні, всі щирі. Дехто говорив навіть зі слізьми в очах, така вдячність за турботу.

Багато людей йдуть на крапельниці, уколи в вену на денний стаціонар (колишнє приміщення райво). Багато людей літнього віку серед пацієнтів денного стаціонару. Додалися й переселенці.

Дівчата професійно виконують свою роботу, надзвичайно уважні та чуйні. Як сказала одна із переселенок, що тут лікується: «Багато де лежала у лікарнях, а такої турботи не відчувала. І тиск виміряють до і після процедури, крапельницю турботливо під’єднають, підійдуть кілька разів, перепитають, чи все добре. Ставляться, як хороші дочки до матерів і батьків».

Мені було дуже приємно про це чути, особливо від людини, яка приїхала у наше місто і вражена людськістю. Аня та Ліля, окрім денного стаціонару, опікуються зараз і щепленнями та мають інші обов’язки. Все дівчата встигають, все роблять дуже відповідально.

У нас надзвичайно турботливі медсестри. Як ці дівчата, так і у відділеннях лікарні. Я писала, наприклад, про фахових та чуйних медсестер з ковідного відділення взимку. Зараз це відділення вже розформоване, медсестри перейшли на роботу в неврологічне та дитяче відділення. І тут їх досвід дуже потрібен. Ми можемо гордитися нашими медиками!

Священник Олексій Бензюк попросив мене і від його імені сказати слова поваги дівчатам. Він зазначив, що за таких людей треба молитися. Найкращі слова від отця Олексія прозвучали й про сімейну лікарку Інну Воробей. Підтримую цілком і повністю цю думку. Інна Олександрівна це фахівець, який серце і знання віддає людям, працюючи спільно з досвідченою медсестрою Жанною Семенівною. У нас чудові сімейні лікарі.

Спасибі всім сімейним лікарям (керівник Вікторія Островець), всім лікарям КЗ «Дубровицька міська лікарня» (Руслан Бовгиря), всім нашим медикам за турботу про людей у цей складний час! Як сказала Наталія Мединська, всі лікарі працюють у закладі, ніхто не виїхав. Всі наші рятівники з нами! Приємно, що про медичну галузь Дубровиччини чуємо найкращі відгуки. Дай Боже миру всій Україні!

Люба КЛІМЧУК.

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар