вівторок, 3 травня 2022 р.

 














Разом – ми незламні!

 

25 квітня, у другий день Великодня, у Дубровиці пройшов кількагодинний благодійний концерт «Незламні», з метою збору коштів на потреби Збройних Сил України.

 

Територія поряд з будинком культури перетворилася на велику мистецьку сцену. Талановиті учасники, кольори державної символіки, сонячна погода, патріотичний настрій - складові цього мистецького дійства. Як щемно було чути вітання від наших захисників з Воскресінням Христовим. Зворушливо привітав з Великоднем усіх присутніх і міський голова Богдан Микульський.

«Незламні» це про Україну. Це музика  та пісня, присвячені Батьківщині. Учасники концерту оспівали український народ, його дух і незламність, мирного українця, який стає воїном, його батьків, дітей, українську жінку, українського солдата. Концерт став великим музичним полотном, залитим пісенними творами про героїчну боротьбу українського народу за свою свободу в загарбницькій війні росії проти України, музично-поетичне зображення шляху українців до перемоги.

Особливо зворушливо сприйняли глядачі виступи бійців ЗСУ, які подарували свій непересічний талант дубровичанам. Дуже проникливо співали і наші земляки. Загалом кожен виступ на концерті був пронизаний неймовірною любов’ю до України.

Майстриня Оксана Довжик презентувала на концерті свою позитивну армію іграшок милі джевелінчики та біологічні птахи на патріотичну тематику. Віта Красновська провела майстер-клас з виготовлення цікавої писанки.

Чудова погода, патріотичний настрій, прекрасна пісня підняли дух усіх присутніх, засвідчили про нашу любов до України та про повагу до ЗСУ.

Організатор концерту відділ освіти, культури, молоді, спорту та туризму Дубровицької міської ради. Спасибі всім причетним до цієї творчої події. Разом ми незламні. На концерті було зібрано 14 тисяч гривень для потреб ЗСУ.

Люба КЛІМЧУК.

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар