вівторок, 3 травня 2022 р.

 




творимо добро

 

Доброта – це єдине вбрання, котре ніколи не зношується (Генрі Торо)

 

Слова американського письменника, мислителя, суспільного діяча підходять для людини, з котрою хочу познайомити.

У цей складний для України час байдужих немає. Кожна людина старається вкласти частинку свого серця у благородну справу. Висоцький ЗЗСО не стоїть осторонь, має свій фронт робіт.

Щоб збільшити запаси продуктів харчування, вирішила звернутися до незнайомої людини, палатка якої кожного четверга манить до себе покупців у центрі села.

З перших слів зрозуміла, що розмовляю з молодою жінкою (дійсно, їй нема ще 35). Приємний тембр голосу додав мені сміливості просити допомоги. За кілька хвилин почула: «Раз на тиждень буду давати продукти на 10 тисяч. Робіть замовлення». Уже тричі РЕПУТА ГАЛИНА ВОЛОДИМИРІВНА, жителька смт. Соснове, що на Березнівщині, відправляє нам ковбаси, сир твердий, масло, сальтисон, бочок. Смачними обідами, бутербродами ласують наші захисники.

Галино Володимирівно, доземний уклін Вам за розуміння і допомогу. Ваш приклад є показовим  і для інших благодійників, Ваша допомога – неоціненний внесок у Перемогу. Нехай доброта і щедрість повернуться до Вас сторицею. Усіляких гараздів, здоров’я, процвітання і миру! Разом до Перемоги! Слава Україні!

P.S. У грудні пані Галина через продавчиню передавала 500 грн. на придбання «миколайчиків» нашим діткам. Честь і шана Людині!

Валентина КРЕНДЕНСИР,

директор Висоцького ЗЗСО.

 

У СУЧАСНИХ ДІТЕЙ – НОВІ ГЕРОЇ

 

А ви знаєте, що тепер у Дубровиці є свій Кім? Щоправда, потрапив він до нас не із Миколаєва, а із Києвщини, й був привезений  тимчасово переміщеними особами. При чому він зовсім не людина. Тобто абсолютно хом’ячок. І, скоріше всього, раніше носив зовсім іншу кличку. Однак новий його власник, як сам він себе іменує «малий бандерівець», Іллюша вирішив, що настав час хом’ячку в новому краї починати життя так би мовити з чистого листа. І як у такого патріотично налаштованого чотирічного парубка міг завестися якийсь банальний Хомка чи Хрустик? Ілля в курсі всіх подій в Україні, тому й хом’ячка вирішив нагородити актуальним «позивним». А оскільки і великий бандерівець тато, й щира україночка мама полюбляють цитувати енергійного та гуморного голову Миколаївської військової адміністрації Віталія Кіма, хлопець особливо з іменем нового члена сім’ї не заморочувався. На сімейній раді обговорили й він вирішив: хай буде їхній хом’ячок Кімом. У сучасних дітей і герої відповідні.

Тепер юний хом’якозаводчик пробує втовкмачити новому другові, що таке Герб України. В трактуванні Іллюші, це головна наша ікона. Хлопчик навіть співає звірятку наш Гімн, що розквітне Україна від Сяну до Дону. Тож і Кім виросте в політично грамотного та проукраїнськи налаштованого хом’яка.

Немає коментарів:

Дописати коментар