середу, 9 лютого 2022 р.

 




двічі в одну воду не ввійти.

але в святу – можна тричі

Ми вже писали про нашу землячку Ларису Крупко-Резанович, яка з 2014 року не пропускала жодного водохресного купання.  Та цього року жінка перевершила саму себе – не просто тричі занурилася у морозну ополонку, а зробила це аж на трьох водоймах. Як написала пані Лариса на своїй сторінці у «Фейсбук» 19 січня, таким чином «здійснила свою давню мрію».

Тож цього дня Лариса опускалася в ополонку не тільки на Горині, а й на двох озерах – Глиняному в Дубровиці  та біля Людинського лісництва. Ще й зимовим лісом після купелі прогулялася в рідному селі. Сподіваємося, що від цього здоров’я тільки додалося. Бо й напоєне сосновим ароматом повітря, а особливо хрещенська вода таки справді помічні, тим паче, якщо споживає чи занурюється в неї людина з чистим серцем та вірою у душі. Про що зазначила й сама Лариса.

«Завершила своє третє купання на день. Щаслива, що вистачило сили духу та віри! Примітка: гріхи у воді – «не змивала». Для цього існують свята сповідь, святе причастя та щиросердечне каяття! Я ж – щиро вірю в чудодійну силу хрещенської води для тілесного та душевного здоров’я!

Відомо ж… «По вірі вашій – буде вам дано!».

 

Немає коментарів:

Дописати коментар