четвер, 21 травня 2015 р.

ремонтують власними силами
Спортивна зала висоцького навчального закладу давно потребувала капітального ремонту. Про це свідчить хоча б той факт, що вже два роки школярі не мали змоги займатися тут фізкультурою. Взимку здебільшого у класах грали в шахи та шахмати. А енергійно побігати у великій спортивній залі було просто небезпечно: протікала стеля. Була і нагальна потреба замінити підлогу.
За словами директора школи Валентини Креденсир, ремонт тут мали зробити за кошт державних програм. Обіцяли це ще кілька років тому. Вже й включили залу у перелік ремонту запланованих спортивних об’єктів. Однак складна ситуація у державі змістила на невизначений час багато запланованого раніше. Отож, чекати державного фінансування на ремонт довелося б невідомо скільки.
І от батьки юних височан вже не вперше вирішили самотужки вирішити проблемне питання у навчальному закладі. Раніше ми вже писали про їх добре починання, коли батьки власноруч перекрили у школі дах.  За кошти, які відділ освіти оплатив за тодішню роботу, цього разу придбали необхідні для ремонту спортзали матеріали і вже 29 квітня приступили до роботи. А організатором  цієї доброї справи став тато двох школярів Констянтин Юдко. З енергією та ентузіазмом долучилися до ремонту Олександр Щур, Вадим Протосавицький, Сергій Макаревич, Андрій Каракуля, Олександр Ващишин, Валерій Томілович.
«Приємно, що проблемні питання у навчальному закладі завжди є змога вирішувати колегіально, - зазначає директор навчального закладу. - Ніколи не відмовляє у допомозі відділ освіти і висоцьке лісове господарство на чолі з Віталієм Суховичем. У ремонті спортзалу допомогу надало приватне підприємство, яке очолює Микола Голяка. Звісно, батьки стали ініціаторами цього починання, вартого наслідування».
Будемо сподіватися, що все задумане буде зроблено якнайкраще і вже у наступному навчальному році спортивна зала Висоцької школи наповниться дзвінкими голосами учнів і позитивною енергетикою змагань.
Любов КЛІМЧУК.

Немає коментарів:

Дописати коментар