пʼятницю, 5 вересня 2014 р.

Вже 23-й рік поспіль ми відзначаємо День Незалежності України. З кожним роком розбудови та розвитку нашої держави усвідомлення цієї події – здобуття Незалежності, змінювалося та поглиблювалося. І це закономірно, адже великі події осягаються на відстані і з плином часу. Проте, саме сьогодні, коли країна опинилася на порозі війни, значення поняття Незалежність сприймається особливо гостро та глибоко, близько до серця кожного.
Працівники Дубровицької ОДПІ, з метою запровадити нову традицію відзначення державних свят, прийшли напередодні Дня Прапора та Дня Незалежності на свої робочі місця у вишиваних сорочках, аби продемонструвати єдність і шану до українських символів. Любов Панько щиро привітала всіх з державними святами і висловила наше спільне сподівання на те, що Україна незабаром знову житиме у мирі, злагоді та спокої. Щирі слова побажань звучали цього дня і на адресу платників податків.
Ми готові до змін у службі, в нашій країні і в нас самих. Хай Бог посилає нам всім мирне голубе небо, щастя та життєві гаразди.

Дубровицька ОДПІ.

Немає коментарів:

Дописати коментар