пʼятницю, 8 серпня 2014 р.

АТМОСФЕРУ СВЯТА СТВОРИТЬ «МЛИН»

У житті кожної людини буває кілька моментів, які хочеться провести у винятково вишуканій атмосфері. Особливо, коли йдеться про сімейне торжество чи певну віху в службовій кар’єрі. У традиції щирої слов’янської натури подібні миті розділити з родиною та друзями. Рідко коли таке зібрання можуть вмістити стіни рідної домівки. Та й чи варто заради свята позбавляти себе звичного комфорту, якщо до послуг є чимало закладів ресторанного типу? Отут ви, напевно, скажете мені – «Стоп! Де ж у нашій Дубровиці, та й те чимало?..».
А й справді, мережа торговельно-ресторанних закладів з року в рік в районі збільшується, а гідний сервіс знайдете далеко не всюди. Бо ж одна річ – нашвидкуруч випити кави, а зовсім інша – відзначити одруження дітей чи підвищення по службі. Для виняткового моменту й місце святкування хотілося б дібрати особливе. Й щоб усе-усе, що супроводжуватиме таку важливу життєву подію, було незвичне, ба навіть дещо казкове. Тож якщо хочете, щоб ваше свято вдалося, то просто зобов’язані приділити  організації банкету (весільного, корпоративного, сімейного і т.д.) достатньо часу і уваги.
Дозволю собі кілька зауважень з цього приводу, виходячи з власного життєвого досвіду. Чомусь прийнято вважати, що всі хороші ресторани розташовуються у центрі міста, проте все частіше подібне твердження спростовують заклади, які радо приймають гостей в стороні від метушні. Відпочити з друзями, провести зустріч із діловими партнерами, організувати свято, банкет або весілля можна будь-де. Головне, щоб цьому сприяли інтер’єр, кухня та сервіс закладу. Лише сукупність цих трьох складових зробить атмосферу вашого торжества по-справжньому святковою. Погодьтеся, в приміщенні з нормальною вентиляцією на гарно оздобленому столі, з тонкою порцеляною й бездоганно сяючими склянками, смаколики виглядатимуть куди привабливіше, аніж в прокуреній, затхлій перепаленим соняшниковим маслом забігайлівці на вищерблених сумнівної чистоти тарілках. Адже для свята немає нічого другорядного. У вишуканій обстановці торжество набуває ще більшого шарму і проходить набагато веселіше й оригінальніше.

Як на мене, гарним місцем для його проведення може стати кафе «Млин», що по вулиці Миру. Насамперед – приміщення цього закладу дозволяє розгорнути дійство на кілька залів й за оздобленням задовольнить найвибагливіші смаки. А банкетні зали кафе розраховані на різні за масштабом торжества. Тут – до ваших послуг велика весільна банкетна зала, вишукана – червона, ексклюзивна – бурштинова. Вартість одного людино-місця – від 120 грн., в залежності від меню.
До слова, стіл вам накриють виключно із продуктів власного приготування. Оригінальні салати, пікантні холодні та гарячі закуски, смачні другі страви, вишукані десерти – все це стане чудовим доповненням вашого свята. Все дійство супроводжуватимуть жива музика й ненав’язливий сервіс.  Адже банкет - це не звичайний обід чи вечеря для великої компанії, це урочистий захід, на якому гостей обслуговують вишколені офіціанти, а прийом їжі перетворюється на задоволення.
До того ж заклад вам з нагоди свята дарує кілька бонусів: в подарунок від кафе при замовленні банкету ви отримуєте фруктові піраміди (на фото) та можливість розважити гостей у більярдній залі.
Спеціально розроблене банкетне меню містить широкий вибір страв української та європейської кухні, від закусок до десертів. А достатній ціновий діапазон  дозволить обрати як традиційні та недорогі страви, так і вишукані з більш дорожчого сегменту. Мене запевнили, якщо в меню не знайдеться страв, які б хотіли замовити для банкету, — не засмучуйтесь, адже заклад не обмежується власним меню. Тутешні кухарі зможуть приготувати для вашого святкового столу страви за  індивідуальним замовленням й ваших продуктів.
 Отже, якщо бажаєте свята, кафе «Млин» зможе влаштувати його для вас, надавши комплексні послуги з організації банкету „під ключ“, узявши на себе весь клопіт та підготовки святкового столу.

Вам залишиться лише безтурботно насолоджуватись миттєвістю торжества.
У кафе діє зона безкоштовного вай-фай. Детальнішу інформацію шукайте на сайті кафе «Млин».

Людмила РОДІНА.

Немає коментарів:

Дописати коментар